Offerte Aanvraag Breakbulk

  • APM Terminals Maasvlakte II  is een geavanceerde terminal op de tweede Maasvlakte. Naast het behandelen van containers is onze terminal zeer geschikt voor het behandelen van breakbulk.

    Het special cargo team bestaat uit specialisten die zeer ervaren zijn in het behandelen van break bulk. Dit team is dagelijks beschikbaar op APM Terminals Maasvlakte II. De werkzaamheden van dit team bestaan uit:

    • Laden en lossen van breakbulk stukken op alle 4 de modaliteiten (barge, rail, truck en deepsea/feeder).
    • Stuffen en strippen van containers en flatracks.
    • Het begeleiden van het lashen van de lading aan boord van het schip, container en flatrack. Dit wordt door een derde partij uitgevoerd.


  • Onze terminal is uitgerust om de grootste en zwaarste stukken breakbulk te behandelen. Voor een gedetailleerd overzicht van de mogelijkheden op onze terminal kunt u het document “Break bulk capacity” downloaden. Indien u stukken heeft die buiten de benoemde afmetingen vallen, bestaat de mogelijkheid om dit met een externe bok te behandelen. Hiervoor kunt u zelf een externe bok inhuren of deze door ons laten inhuren, onze mensen zullen dan assisteren bij het laden en/of lossen.

Offerte Aanvraag Breakbulk

 

[[[["field1","equal_to","OOG"],["field7","equal_to","Breakbulk"]],[["show_fields","field59,field60,field22,field24,field55,field17,field44,field61,field49,field18"]],"and"],[[["field1","equal_to","Breakbulk"],["field7","equal_to","Breakbulk"]],[["show_fields","field50,field10,field11,field56,field57,field22,field24,field55,field17,field58,field18"]],"and"],[[["field1","equal_to","Breakbulk"],["field7","equal_to","OOG"]],[["show_fields","field59,field60,field22,field24,field55,field17,field53,field41,field62,field18,field49"]],"and"],[[["field1","equal_to","OOG"],["field7","equal_to","OOG"]],[["show_fields","field28"]],"and"]]
1 Step 1
Naam
Naam organisatie
Aangeleverd via
Licht 'OVERIG' toe
Vertrekt via
Licht 'OVERIGE' toe
Aangeleverd via
Vertrekt via
Een offerte is niet noodzakelijk, omdat dit onder TSA line operator valt.
Aanleverdatum(indien bekend)
Vertrekdatum(indien bekend)
Omschrijvingstuk(ken)
0 /
Tekening/fotostuk(ken)
Upload
Aantal Flats aangeleverdvul hier aantal stuks in
Vul hier de details van de flats inu kunt meerdere rijen aanmaken door op "+ voeg extra rij toe" te klikken. LET OP: in geval van meerdere flats, per flat de betreffende stukken specificeren.
Flat nummer (1,2,3 etc)Afmetingen (lengte)Afmetingen (breedte)Afmetingen (hoogte)Gewicht stukLashing (ja/nee)
×
×
(2)
Vul hier de details van de stukken inindien u meerderen stukken wil laten behandelen, kunt u
meerdere regels toevoegen en zo stuk voor stuk specificeren.
stuk nummerAfmetingen (lengte)Afmetingen (breedte)Afmetingen (hoogte)Gewicht stukLashing (ja/nee)
×
×
(2)
Vul hier de details van de stukken inindien u meerderen stukken wil laten behandelen, kunt u
meerdere regels toevoegen en zo stuk voor stuk specificeren.
stuk nummerAfmetingen (lengte)Afmetingen (breedte)Afmetingen (hoogte)Gewicht stukUnlashing + afvoer lashing materiaal (ja/nee)
×
×
(2)
Indien indeling onbekend
Opmerkingen
0 /
Velden met een * zijn verplichte velden.
Previous
Next